Skandinavisk stjernedrys

Amanda Ginsburg er et brandvarmt navn på den svenske musikscene. Med sin utrolige sangstemme og flotte jazz-kompositioner har hun løftet vokaljazzen til nye højder i broderlandet!

Og karrieren er gået i raket-fart – hun udgav sit debutalbum “Jag har funderat på en sak“, der vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2019. Dernæst udgav hun sit 2. og foreløbigt sidste album, “I Det Lilla Händer Det Mesta” der akkurat som forgængeren fejede konkurrenterne af banen og vandt Grammy Award for Jazz of the Year 2021!

Desuden har Amanda Ginsburg modtaget “Olle Adolphsen stipendiet” og “Sveriges Kompositörers/Textförfattares Jazzpris” med begrundelsen;

“Der findes et ekko af vores (Sveriges) legendariske jazzsangerinder i hendes musik. Hun har formået at skabe nye og virkeligt charmerende sange der lader sig inspirere af sin historie, men som taler med sin helt egen stemme” 

Den dobbelte grammy-vinder har optrådt hele to gange i det tv-transmitterede og prestigefyldte, Ålsang På Skansen og på samme scene optrådte hun ved SVT’s nationaldagsfejring i 2021! Hun har dertil medvirket i en lang række musikalske tv- og radioprogrammer. Dertil har hun omtrent 5-6 mio. afspilninger på Spotfiy.

I front for en helt utrolig jazz-kvartet, optræder Amanda Ginsburg med virkelig raffineret og behagelig jazz, som fra tid til anden eksploderer i musikalske genialiteter fra de dygtige musikere, hun har med sig. Nu søger hun danske musikarrangører, der vil introducere hende på den danske live-scene.

Line-up:

Amanda Ginsborg – Vokal
Filip Ekestubbe – klaver
Anders Fjeldsted – kontrabas
Snorre Kirk – trommer

Proudly Presented by Det Gamle Værft