Jazz for de mindste

TRÆKFUGLENE familiekoncert m BonNoir Trio

BonNoir Trio tager publikum med på den lange flyvetur til Vestafrika på stærke vinger. Her møder de jægeren, som må lave sit våben om til et musikinstrument og fremover måforvandle al smerte til glæde. BonNoir Trio har siden 2016 spillet for børn og voksne i ind-og udland. De henter inspiration i traditionel musik fra Vestafrika, Blues og Jazz. Musikken er åben, groovy og lyrisk-musik, med masser af plads til improvisation og øjeblikkets magi. I 2022 usendte trioen albummet MALA. Gruppen blev af Jazzdanmark nomineret til Børnejazzprisen 2022.

Katrine Suwalskier jazzsaxofonist, leder af orkestret. Another World, Katrine Suwalski Group, co leader Rhythm & Wind og BonNoir Trio. Hun har udgivet otte CD er i eget navn, heriblandt børne CD ’en Trommetroldens Sange. Hendes musik er nu også ved at blive anerkendt i Afrika, hvor hun har turneret flere gange.

Simon Winse kommerfra Burkina Faso men bor i Paris, hvor han leder sin egen gruppe Dangada. Co leader BonNoir Trio. Han spiller på det traditionelle strengeinstrument N’goni (i kora familien) og på bambusfløjte, Flute Peule. Han har udsendt en CD Dangadai 2018. Spillerteater i hele verden med skuespilleren Etienne Minoungou.

Ayi Solomoner opvokset i Ghana, men har boet i Danmark i de sidste 30 år, hvor han har etableret sig som en af de travleste jazz og world musikere herhjemme. Han kendes fra samarbejde med Palle Mikkelborg, New Jungle Orchestra, Another World og mange flere.

Line-up: 

Simon Winsé(BF/FR): Peule, N’Goni ogL’Arc a Bouche, Vokal
Katrine Suwalski (DK): Saxofon, Fløjte, Vokal
Ayi Solomon (GH/DK): Percussion, Vokal

Proudly presented by Det Gamle Værft