Fortryllende fortolkninger

Torsdag eftermiddag inviterer vi til en helt særlig jazztrio oplevelse. Vi skal nemlig høre hvordan det lyder og swinger, når en af Danmarks bedste jazz sangerinder, møder nogen af de mest eftertragtede jazzmusikere i danmark. Vi har før mødt dem alle tre, men hver for sig, og i andre konstellationer. Kom og vær med når jazz pianisten Henrik Gunde, jazz sangerinden Mette Juul og jazz-bassisten Jesper Bodilsen lukker op for sang-skattene.

Line-up:

Henrik Gunde – klaver
Henrik Gunde er en af de mest benyttede jazzpianister i landet. Han spiller og har spillet med bl.a. Radioens Big Band, Lisa Nilsson, Fredrik Lundin, Tom Harrel, Billy Cobham og Jimmy Heath. Til daglig spiller han i Tivoli’s Big Band og medvirker på en lang række nye danske jazzudgivelser.

Mette Juul – sanger og guitarist
Mette Juul er en dansk jazzsangerinde, guitarist og sangskriver. I 2007 vandt hun The International Jazzartist Competition i Tallinn. Mette Juul har igennem en længere årrække spillet koncerter i både ind og udland. Af og til spiller hun solokoncerter med min stemme og guitar, men mest spiller Mette i duo eller bandkonstellationer.

Jesper Bodilsen – bas
jesper Bodilsen har været professionel musiker i mere end 30 år og har turneret over hele verden og spillet på festivaler, klubber og nogle af Europas vigtigste koncertsale. Gennem karrieren har han spillet og arbejdet med nogle af jazzens store jazzartister og vigtige klassiske orkestre som f.x. Berliner Filharmonikerne.

Proudly presented by Det Gamle Værft